Nyheder

Mindeord
Det er med stor sorg vi har modtaget meddelelse om, at redder og brandmand Henry Nielsen er død 63 år gammel.
Henry Nielsen døde "med støvlerne på". Ikke fordi han døde i indsats, men fordi han til det sidste trods svær sygdom fulgte levende med i udrykninger og øvelse ved Videbæk Brandvæsen.
Så sent som ved øvelsen den 4. juni i år deltog Henry iklædt sin branddragt ved et arrangement ifm. Open by Night i Videbæk.
Henry har været brandmand i Videbæk i mere end 30 år. Et fritidsjob, som han levede og åndede for.
Da Henry blev ansat ved Videbæk Brandvæsen arbejdede han hos Vølund i VIdebæk, men de blå blink trak i Henry, og da der blev en plads ledig som redder ved Falck i Tarm sprang Henry til, og gjorde sin passion for at hjælpe menneske i knibe til sin livsopgave.
Henry var rolig og venlig af sind. Han var altid i et godt humør, og han løste opgaverne, så det vigtigste blev løst først. 
I mange år var Henry tilknyttet stationen i Videbæk, hvor han kørte ud fra med Falcks autoservicevogn til bilister i hele Vestjylland. De mange oplevelser herved delte Henry gerne med sine kolleger.
Han elskede at fiske, hvilket også resulterede i nogle historier om størrelsen på de fisk, der blev hevet i land. Henry elskede roen på bredden af en å, men også spændingen om, hvad vandet kunne kaste af sig.
Henry var glad for sin familie. Han omtalte altid sin hustru Else og de tre børn i positive og kærlige vendinger. 
Henry var også ret stolt over, at sønnen Michael netop er blevet tilknyttet stationen i Videbæk som kommende brandmand. 
Der er ingen tvivl om at sygdommen havde et alvorligt tag i den ellers ihærdige brandmand, men Henry klagede aldrig. På sin nærmest ukuelige måde så Henry altid en udvej. Han brugte tit vendingen: Vi må se, hvordan det går. Vi håber det bedste"
Nu tog sygdommen magten, men den har ikke taget vores minder om Henry, som en dygtig, afholdt og god kolleger. Der vil stå en plads tom efter Henry, men minderne er fyldt med gode oplevelser.
Æret være Henrys minde.
Videbæk Brandvæsen | Nygade 14, 6920 Videbæk